Vo utorok 26. 5. 2020 v čase medzi 15.00 a 16.15 ste mali možnosť sa inšpirovať od našej mentorky a koučky Vierky Lasákovej na praktickom interaktívnom, zážitkovom workshope určenom pre všetkých učiteľov. O čom bola reč?

  • Čo užitočné ponúka na riešenie zameraný prístup (Solution Focus approach) pri rozvíjaní schopnosti reflektovat prácu žiakov v triede 
  • Aké nástroje a techniky FeedForward môžeme využívať v každodennej práci so žiakmi, či pri hodnotení, a v čom je jeho pridaná hodnota

K obrazovkám budete potrebovať: dva malé okrúhle kamienky, hrubú fixu, hrsť fazuliek a pero s papierom.

P. S. V prípade záujmu o prácu s FeedForward-om vo vašej (online) triede budete mať možnosť získať mentorské hodiny s lektorkou zadarmo ?.

Vierka Lasáková

V LEAFe asistuje pri vedení a smerovaní učiteľských programov (IRPU, Premena školy zvnútra), mentoruje učiteľov, koučuje riaditeľov a lektoruje online a offline školenia. V Súkromnej základnej škole BAKOMI učí na druhom stupni náuku o spoločnosti a vo zvyšnom čase sa venuje koučingu (medzinárodný akreditovaný výcvik Brief Coachingu, ukončený medzinárodnou certifikačnou skúška na úrovni PCC). S rodinou žije v Banskej Štiavnici, kde sa rada prechádza v prírode, učí sa jazdiť na koni a praktikuje tai-chi.

Pokiaľ máte záujem o účasť na workshope, zaregistrujte sa tu:


Ranná káva riaditeľov s hosťami

…stretnutia plné inšpirácií pre členov vedenia škôl…