Ak sa chystáte vyplniť prihlášku do nášho programu, pripravte sa na nezvyčajné otázky.

Mnohé veci v prihláške si budete musieť dobre premyslieť, preto si rezervujte minimálne 45 minút. Zahoďte svoju skromnosť a dajte si záležať, aby ste sa nám cez prihlášku dostatočne zaujímavo predstavili.

Vyhraďte si preto dostatok času, nájdite si na vyplnenie prihlášky pokojné miesto a pusťte sa do vypĺňania. Čakajú na vás nasledujúce kroky:

✔️ Osobné údaje

Nemáme, čo skrývať. Robíme dobrú vec. Aj preto potrebujeme od každého účastníka vedomú spoluprácu. O tom je súhlas so spracovaním osobných údajov. V prípade ďalších kontaktov to chráni vás aj nás pred zneužitím vášho emailu či telefónneho čísla.

Ak ešte nemáte 16 rokov, potrebujeme aj súhlas vašich rodičov. Určite sa rodičom s vašim zámerom ísť s projektom do LEAF Award radi pochválite a preto to je len technický krok, ktorý hravo zvládnete.

✔️Aké sú vaše záľuby a v čom ste dobrí

Okrem mena, priezviska a kontaktných údajov sa formulár budeme pýtať každého adepta napríklad na to, v čom je dobrý, čo rád robí, ako dlho sa venuje svojim záľubám a aké sú jeho najlepšie výsledky. Okrem toho nás zaujímajú aj záľuby či iné aktivity, ktoré nám povedia o vás viac, ako len čísla a vyplnené kolonky. Budeme chcieť vedieť aj to, ako ste sa o LEAF Award dozvedeli.

✔️Ako ďaleko ste so svojim projektom

Dôležitou časťou prihlášky sú otázky ohľadom projektu. Chceme nájsť tých, ktorí už niečo robia. Preto sa pýtame, či ide len o nápad alebo už na projekte pracujete. Je preto jasné, že sa vás opýtame na jednotlivé kroky, vášho projektu. Aj na to, ako ďaleko ste sa už v práci na projekte dostali. Ale aj na to, čo vlastne chcete vaším projektom zmeniť alebo zlepšiť.

✔️ V čom vám vieme pomôcť?

Ak sa vás pýtame na projekt, je to aj preto, lebo potrebujeme vedieť ako vám môžeme pomôcť. Niekto potrebuje odborníka. Niekto iný ľudské usmernenie. Niekto by chcel ísť na exkurziu či študijný pobyt na konkrétne vedecké či odborné pracovisko. Mnohí z vás budú potrebovať finančné prostriedky a pomoc pri výrobe vášho produktu, príprave podujatia či na nákup surovín a materiálu pri výrobe prototypu.

Čím presnejšie budete vedieť napísať čo robíte, o to presnejšie budeme vedieť, čo od nás môžete potrebovať, tým lepšie budeme vedieť o všetkom spolu hovoriť a neskôr aj spolupracovať. A ako vám budeme vedieť pomôcť.

Až keď si budete istí, že všetko je tak ako má byť, kliknite a odošlite prihlášku. Následne vám príde potvrdenie prihlášky. Ak budete chcieť komunikovať s nami po odoslaní prihlášky, je to možné už len cez mail: award@leaf.sk alebo nám zatelefonujte na kontaktné telefónne číslo +421905478680.


Výhodou našej prihlášky však je, že si ju môžete uložiť. Nemusíte ju hneď odoslať. Pri uložení na neskôr vám automaticky príde link na zadaný mail. Keď budete mať chuť a čas prihlášku dokončiť, zadáte link do prehliadača a dostanete sa opäť na svoju prihlášku.  

Okrem prihlášky nám môžete pridať ako prílohu súbory ako fotografie či inú dokumentáciu k projektu či ukážky niečoho dôležitého k vášmu projektu.

Ako to funguje v LEAF Award

Odoslaním prihlášky sa to však nekončí. Šikovné makovice vyberáme do programu podpory a rozvoja v troch krokoch:

  1. Do 15. apríla 2019 sa dozviete, kto spomedzi všetkých prihlásených postupuje do užšieho výberu. Nasledujú dve kolá rozhovorov.
  2. V prvom sa spolu porozprávame o tom, čo ťa motivovalo k projektu a kde sa v jeho realizácii nachádzaš. S najšikovnejšími sa spojíme ešte raz a overíme si aj to, či majú dobré srdce. 
  3. V poslenom kroku sa k nám pridá odborná porota, ktorá nám pomôže rozhodnúť, kto vstúpi do ročného programu podpory a rozvoja počas slávnostného večera LEAF Award.

Do toho…! Tešíme sa na vaše prihlášky a akékoľvek otázky. Vaše veľké dobrodružstvo so zlepšovaním sveta sa môže začať.